WOODWIZE

MØBLER

Snedkeri i højeste håndværksmæssig kvalitet og udvalgte materialer

MØBELDESIGN

Woodwize har fremstillet møbler i samarbejde med designere, arkitekter og private i flere årtier. Smukke og kvalitetsbevidste løsninger fremstillet i alverdens forskellige materialer. Det starter med en skitse, og via professionel rådgivning og dialog bliver drøm til virkelighed.

MØBLER

Vi går ikke på kompromis med kvalitet

Det gode håndværk

Der er noget helt særligt ved et håndlavet møbel – uanset om vi taler stole, borde eller noget helt tredje. Er arbejdet udført af en professionel snedker med respekt for faget, får man et helt særligt resultat. Et unikt møbel som fortæller en god og særlig æstetisk historie.

Skræddersyede møbelløsninger

Det kan altid svare sig at investere i kvalitet. Special tilpasset løsninger til din bolig eller virksomhed. En specialfremstillet trappe, som også kan anvendes som reol? Indbyggede møbler til TV og lydanlæg, som kan skjules efter ønske og behov, så hjemmet får et minimalistisk look? En specialbygget seng til børneværelset med indbygget legebutik elle -hule? Der er et væld af muligheder, når du samarbejder med en professionel snedker. Hvis du ikke vil tilpasse dig efter massefremstillede møbler, men i stedet ønsker at møblerne tilpasses boligen, så er det oplagt at kontakte en professionel snedker som Woodwize. Sammen finder vi den helt rette løsning til jeres behov og drømme, så I ikke behøver gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.

Møbler til erhverv

Woodwize har samarbejdet med mange forskellige typer virksomheder. Her handler det om unikke løsninger af høj kvalitet. Er du fx restaurantejer, spiller indretningen en afgørende rolle for stedets image. Omgivelserne tilfører maden en ekstra dimension. Derfor er det ikke nok at bruge standardløsninger. Møblerne og indretningen som helhed danner rammen om kundens oplevelser. En unik, skræddersyet løsning udstråler et højere niveau af professionalisme og kvalitet.

Møbler til kirker

Kirkeinventar er en af Woodwize’s specialer. Ikke et eneste kirkerum er ens, og derfor er det ekstra vigtigt, at finde en kvalitetsbevidst løsning tilpasset bygningens arkitektur og historik. Læs mere om kirkeinventar her og se Woodwize’s mange eksempler på kirkeinventar.

BYGNINGSKOMPONENTER

MØBLER

KIRKEINVENTAR

WOODWIZE

KONTAKT OS

Uanset hvilken møbelløsning du er interesseret i, er du meget velkommen til at kontakte os.
Her får du den rette faglige ekspertise og professionelle sparring ethvert møbelprojekt fortjener.