WOODWIZE

OM OS

Snedkeri i højeste håndværksmæssig kvalitet og udvalgte materialer

BYGNINGSKOMPONENTER

MØBLER

KIRKEINVENTAR

WOODWIZE

Snedkeri i højeste håndværksmæssig kvalitet

Woodwize

Woodwize så dagens lys tilbage i 2005. Et professionelt snedkeri, som udfører bestillingsarbejde for private og erhverv. Det gælder både arkitekttegnede møbler, bygningsdele som fx trappetrin, gangbroer samt alt inden for kirkeinventar. Virksomheden er stiftet af snedkermester Henrik Laugesen, som har over 30 års erfaring indenfor faget. Henrik yder ofte rådgivning og konsulentbistand, men udfører også selv størstedelen af arbejdet. Herved sikrer han, at kvaliteten altid er i top, og at kunderne får det aftalte produkt til tiden. Detaljerne skal være i orden, så det gode håndværk stråler 100% igennem.

Det kvalitetsbevidste valg

Woodwize har mange forskellige kunder. Det der imidlertid er fælles for dem alle er kærligheden til smukke, skræddersyede løsninger og håndværksmæssige detaljer. Det starter oftest med en tegning eller skitse, og herfra realiseres drømmen i tæt dialog med dig. Alle de små detaljer tilpasses, så slutresultatet passer perfekt ind i omgivelserne. Det giver en æstetisk tilfredsstillelse, som man kun sjældent får med masseproducerede løsninger. Hos woodwize får du kvalitet, god service og fornuftige priser – og frem for alt: kærlighed til snedkerfaget som håndværk.

Prissætning

Priserne tilpasses altid det enkelte projekt. Håndterer woodwize jeres totalløsninger holdes priserne imidlertid nede ved, at Henrik Laugesen, woodwize’s ejer, selv udfører størstedelen af arbejdet. Snedkeropgaverne udføres i mange forskellige materialer alt efter ønske og design. Der gives også gerne rådgivning og faglig sparring, såfremt det ønskes.

Totalløsninger inden for snedkeri

Woodwize varetager totalløsninger for både private og erhverv. Ved store projekter samarbejder woodwize kun med de dygtigste håndværkere, hvis arbejde lever op til den højeste standard. Som erfaren projektleder sikrer Henrik Laugesen desuden, at projekterne gennemføres planmæssigt, og at alle involverede løbende opdateres om projektets udvikling. woodwize har varetaget totalløsninger for kirker, virksomheder og private i mange år. Som fagspecialist sikrer Henrik Laugesen at både projektforløb og slutresultat lever op til de aftalte kvalitetskrav. Når woodwize er ansvarlig for totalløsningen, forenkles og optimeres hele processen, samtidig med at omkostningerne holdes nede. Henrik Laugesen kan derudover hurtigere tilpasse småændringer, samtidig med at han bevarer overblikket ved større, komplekse byggesager. En sikker og kvalitetsbevidst samarbejdspartner fra start til slut.

Arkitektoniske specialløsninger

Kalder arkitekturen på unikke detaljer? Smukke og kvalitetsbevidste løsninger? woodwize har samarbejdet med arkitekter, designere, restauratører og hotelejere i årevis og skabt smukke løsninger indenfor byggeri og møbeldesign. Arkitektoniske detaljer og speciallavede møbler, som tilfører arkitekturen og indretningen et ekstra æstetisk lag. Leder du derfor efter en professionel snedker med masser af erfaring, er woodwize det rette valg.

WOODWIZE

KONTAKT OS

Her får du den rette faglige ekspertise og professionelle sparring ethvert møbelprojekt fortjener.