woodwize så dagens lys tilbage i 2005. Et professionelt snedkeri, som udfører bestillingsarbejde for private og erhverv. Det gælder både arkitekttegnede møbler, bygningsdele som fx trappetrin, gangbroer samt alt inden for kirkeinventar. Virksomheden er stiftet af snedkermester Henrik Laugesen, som har over 30 års erfaring indenfor faget. Henrik yder ofte rådgivning og konsulentbistand, men udfører også selv størstedelen af arbejdet. Herved sikrer han, at kvaliteten altid er i top, og at kunderne får det aftalte produkt til tiden. Detaljerne skal være i orden, så det gode håndværk stråler 100% igennem.

Totalløsninger inden for snedkeri

woodwize varetager totalløsninger for både private og erhverv. Ved store projekter samarbejder woodwize kun med de dygtigste håndværkere, hvis arbejde lever op til den højeste standard. Som erfaren projektleder sikrer Henrik Laugesen desuden, at projekterne gennemføres planmæssigt, og at alle involverede løbende opdateres om projektets udvikling. woodwize har varetaget totalløsninger for kirker, virksomheder og private i mange år. Som fagspecialist sikrer Henrik Laugesen at både projektforløb og slutresultat lever op til de aftalte kvalitetskrav. Når woodwize er ansvarlig for totalløsningen, forenkles og optimeres hele processen, samtidig med at omkostningerne holdes nede. Henrik Laugesen kan derudover hurtigere tilpasse småændringer, samtidig med at han bevarer overblikket ved større, komplekse byggesager. En sikker og kvalitetsbevidst samarbejdspartner fra start til slut.

Prissætning

Priserne tilpasses altid det enkelte projekt. Håndterer woodwize jeres totalløsninger holdes priserne imidlertid nede ved, at Henrik Laugesen, woodwize’s ejer, selv udfører størstedelen af arbejdet. Snedkeropgaverne udføres i mange forskellige materialer alt efter ønske og design. Der gives også gerne rådgivning og faglig sparring, såfremt det ønskes.

Kontakt woodwize

Kontakt woodwize for mere information og tilbud. Ønskes rådgivning eller sparring er det også en mulighed. Sammen finder vi den bedste skræddersyede løsning tilpasset dit projekt – smukt og holdbart kvalitetshåndværk til tiden.